English   Svenska

Book cover - Flora och fauna och Longest Night på Larrys Corner

Flora och fauna och Longest Night på Larrys Corner

Date
2021-11-17

Torsdag den 18 november är det bokrelease av det vindlande skogseposet Flora & fauna, tillsammans med Longest Night som har sin första utställning i Stockholm.

Longest Night är en screentryckverkstad, galleri, butik och en del av konstnärsinitiativet NEJD på Ringön i Göteborg. Vi trycker konst av de bästa konstnärer vi vet. www.longestnight.se @longest__night

Flora och fauna är Emelie Östergrens serie projekt som hon arbetat i sju år vid sidan av hennes liv som mamma och illustratör. Nu har den äntligen färdigställt till denna underliga bok om Scott som tar oss läsare på en irrfärd i hans undermedvetna. Verklighet och dröm blandas ihop och inget går längre att förutsäga. Är karaktärerna han möter en och samma eller olika sidor av hans ego i konstant förvandling? Vad kan han styra i sitt liv? Vems historia lever han? Låt berättelsen locka dig in i skogen. Kanske finner du svar, kanske går du tomhänt därifrån. Eller kanske hittar du till slut ett träd att krama.

Book cover - Utställning: _Flora och Fauna_ på Seriegalleriet i Stockholm

Utställning: Flora och Fauna på Seriegalleriet i Stockholm

Date
2021-09-01

Utställningen Flora och Fauna visas på seriegalleriet.

Vernissage lördag den 11 september kl 12-16. Utställningen pågår 11 sep – 13 okt.

Jag visar ett stort utsnitt ur serieromanen Flora och Fauna, original, bonusmaterial och skisser. Det kommer även finnas böcker till försäljning och ett specialgjort screentryck i begränsad upplaga till försäljning.

Book cover - _Min hund_ - ny bilderbok för de allra minsta

Min hund - ny bilderbok för de allra minsta

Date
2021-08-16

Min första småbarnbok Min hund är nu utgiven på Lilla piratförlag. En lite lätt surrealistisk och rolig småbarnsbok. Vi möter känslor vi kan ha i mötet med en husdjur eller kanske med något annat i livet, som visar sig bli så mycket större än vi tänkt.

BÖCKER BLANDAT PROJEKT NYHETER INFO