Året som gått…

Tiden har gått ett tag och jag har inte varit aktiv på bloggen/hemsidan. Jobbar med att uppdatera denna sida. Men ständigt blir detta uppskjutet. Där för kommer jag att visa lite grejor som jag inte berättat om som hänt senaste året.

Först åkte jag till Buenos Aries för seriefestivalen Comicpolis för en nordisk serieutställning. Måste skryta eftersom många av mina idoler var med på samma event…andra gäster var Amanda Vähämäki, Jason, Richard McGuire och Art Spigelman! Inte dåligt.

Jag var med i pannel diskussion kring nordiska serier, livetecknade och signerade.

BA1

Efter denna utställning var jag och föreläste om Bortbytingen i Sunne, Värmland på inget annat än Selma Lagerlöfs egna Mårbacka gård! Fick ett bra gehör från lokala pressen, Wärmlands Nya.

Sunne

 

Sen var stor kom min nya bilderbok med Per Nilsson “Tvåan” som Damernas Värld gav till Sveriges kronprinsses Victoria Bernadotte. Brukar inte husera om vårt kungahus. Men måste erkänna att jag blev glad när jag såg inlaget i Damernas Värld. Kunglig hovlevratör check!

DAMERNASVARLD

Resterande tid har jag ägnat min bulle i magen som blev en fin liten kille som snart kryper omkring här hemma på golvet. Mycket efterlängtat barn!

gravid1

 

Comments are closed.